Wequizzers geen vertrouwen in buitenlandse trainers

De deelnemers van WeQuiz Eredivisie hebben geen vertrouwen in buitenlandse trainers in de eredivisie. Dit jaar zijn er drie actief en ze zijn alledrie vaak voorspeld als vroegtijdig vertrekkende trainer. Vooral de griekse trainer van Roda, Yannis Anastasiou, kan op weinig vertrouwen rekenen; maarliefst 15 van de 25 deelnemers voorspellen dat hij het einde van het seizoen bij Roda JC niet gaat halen. Ook de andere twee buitenlanders (Hyballa van NEC en Petrovic van ADO) worden door minimaal 10 deelnemers genomineerd voor een vertrek.Trainers pie chartNa twee speelronden lijken de heren vooralsnog het tegendeel te bewijzen. NEC en Roda delen de tiende plek, ADO bezet met 6 uit 2 zelfs een tweede plek op de ranglijst. De komende weken zal blijken wie van de heren positief kan blijven verrassen.

Van de Nederlandse trainers zijn Hake (Twente), Bosz (Ajax) en de Koning (Eagles) de vaakst genoemde vertrekkers. Het meeste vertrouwen hebben de quizzers in Ten Hag (Utrecht) en Stegeman (Heracles); geen enkele deelnemer heeft durven inzetten op een vroegtijdig vertrek van een van deze succesvolle eredivisietrainers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *