Piekt Wequiz koploper Sas wéér te vroeg?

Michiel Sas lijkt dit seizoen de meest constante wequiz deelnemer. Hij staat steevast in de top 5 en stond de afgelopen 12 speelrondes 8 keer op kop. Toch is er voor Michiel een angstige parallel te trekken met vorig seizoen en is de vraag; overleeft hij dit jaar wél die gevreesde 21 speelronde?

Ook 2015/2016 begon Michiel voortvarend met de ene koppositie na de andere (zie grafiek). Echter vanaf speelronde 21 was alles anders; hij maakte een vrije val en afgezien van een kleine opleving eindigde zijn seizoen dramatisch met een 18e plek.

Het is voor Michiel te hopen dat hij dit jaar in speelronde 21 van zijn trauma afkomt. Echter vorig jaar bleek ook dat zelfs laat in het seizoen de eindzege nog uit je vingers kan glippen; Steven Willems (huidige nummer 19, hij is er nooit meer bovenop gekomen) verloor na 7 speelrondes aan kop op de allerlaatste speeldag de overwinning aan, wie anders dan, tweevoudig WeQuiz winnaar Fabio van de Schoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *