Tim en Vincent op rozen na ontslag Hyballa

Vandaag maakte NEC het ontslag bekend van trainer Peter Hyballa. Zijn ontslag zou nog weleens van doorslaggevend belang kunnen zijn in de strijd om de winst van WeQuiz Eredivisie ’16/’17. In totaal voorspelde 11 deelnemers het ontslag van Hyballa (zie afbeelding). Koplopers Tim en Vincent slaan hierdoor een gat van 5 punten. In de achtervolging doen Fabio en Bart eveneens goede zaken. Patrick en Michiel, die ook tot de mogelijke kanshebbers behoren, raken nu juist even verder achterop.

De ontknoping is dit jaar bijzonder spannend. De afgelopen 4 weken kende 4 verschillende koplopers, een zeldzaamheid zo vlak voor het eind van het seizoen. De volledige top 7 lijkt nog serieus kans te maken op de eindoverwinning. Over drie weken weten we wie zich voegt in de illustere Hall of Fame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *