Sas wint WeQuiz Eredivisie 2016/2017

Nog nooit was het slot van de competitie zo bepalend voor de overwinning in WeQuiz Eredivisie. Afhankelijk van de uitslagen in de laatste speelronde kon het nog alle kanten op. De last minute verschuivingen zorgde uiteindelijk voor een klinkende overwinning voor Michiel Sas, die na 4 weken afwezigheid in de top 3 er met de eindzege vandoor ging.

Michiel was langdurig koploper voor de winterstop, maar door verschuivingen raakte hij de leiding kwijt. Op de laatste speeldag viel alles zijn kant op en werd hij beloond met een vereeuwiging in de WeQuiz Eredivise Hall of Fame.  Waar in het verleden vooral de ranking de doorslag gaf, was dit jaar er echt één voor de voorspelling van de topscorers.  Michiel onderscheidt zich met het voortreffelijke inzicht in Enes Ünal, de topscorer van FC Twente.  Ook de selectie van Fran Sol (Willem II) leverde hem meer punten op dan anderen.

Ook het ontslag van Petrovic, de plaats in de bekerfinale van AZ en het kampioenschap van VVV-Venlo in de Jupiler League hebben bijgedragen aan het succes van Michiel. Met een voorsprong van 9 punten op de nummer 2 is hij de terechte winnaar van WeQuiz Eredivisie 2016/2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *